Suspensió de les activitats lectives (Actualització 01/04/2020)

Actualització dels detalls respectes les estades a les empreses:

 

Benvolguts alumnes i benvolgudes famílies,

  • S’ha publicat la Resolució de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial Referida a l’alumnat dels ensenyaments professionalitzadors que no puguin realitzar el total d’hores d’estada a l’empresa per causa preventiva relacionada amb el COVID19 durant el curs escolar 2019-2020.
  • L’Objectiu és assegurar que l'alumnat pugui obtenir el títol en acabar el curs per continuar amb la seva formació i/o incorporació laboral.
  • Respecte l’FCT es flexibilitzarà l’estada a l’empresa o en el cas que no sigui possible, es substituirà per un mòdul integrat.
  • Respecte l’FP DUAL, es recomana a les empreses que suspenguin temporalment els acords formatius i reprendre l’estada més endavant o bé seguir l’acord formatiu realitzant teletreball.
  • S’ha habilitat al qbid una absència per causa de “força major” per tal que podeu notificar la no assistència aquests dies. L’alumnat que realitzi teletreball (FP DUAL) ha d’indicar les activitats diàries amb normalitat.
  • Estudiarem de manera individualitzada cada situació i us informarem de les possibles mesures. 
  • Desitgem molt bona salut per tot el nostre alumnat i recordeu que en cas de ser diagnosticats és necessari comunicar-lo al centre educatiu per mitjà de telèfon (933883298) o correu electrònic. (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.)

 

 

Salutacions i gràcies,

Jesús Tapias 

Director tècnic


© 2024 Centre de formació profesional LLefià. Tots els drets reservats. --- Avis legal