Empty Estudios

Empty Estudios es un estudi de gravació i producció musical que col·labora amb el Centre de formació professional Llefià en els seus projectes de so als cicles de telecomunicació.

www.emptyestudios.es

ENREGISTRAMENT D'UNA CANÇÓ (2on Cicle grau mitjà Telecomunicacions, crèdit de so)

Empty Estudio Llefia

Emmarcat en el crèdit de so, dins del cicle formatiu "equips electrònics de consum" treballem en un projecte conjunt amb tota la classe que te com a objectiu final l'enregistrament d'una cançó a un estudi de gravació.

Aquesta activitat comença amb la composició de la cançó, normalment de tipus "rap", estil que permet a tothom cantar encara que no tinguin "gairesqualitats musicals"

A continuació es composen els arrengaments musicals, 

normalment molt bàsics, per poder adaptar les lletres a la música.

Els assajos son una de les parts mes divertides.


(Fins ara tot el procés es feia a classe. Aquest any tenim la sort de poder fer l'enregistrament i producció a Empty Estudios. )

Finalment es fan dues visites a "Empty Estudios", (estudi d'enregistrament i producció musical que col·labora amb l'escola), la primera visita consisteix en conèixer l'equipament acústic i tècnic (que 

prèviament s'ha treballat a clase)

En la segona visita es fa l'enregistrament de les veus.

Finalment, l'estudi s'encarrega de fer els arrengaments, mescles, etc.Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Centre de formació professional Llefià. | TEL: 933 883 298 | FAX: 933 830 159 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. | Cicles formatius | Cursos |

Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top