Jornada de portes obertes 2018

Vine a la jornada de portes obertes i participa en el sorteig d'una  tableta Huawei Notepad T1 8, Quad Core, 16Gb, 2 càmeres i wifi Direct o similars característiques! El dia 21 d'abril l'escola romandrà oberta pel matí (11:00 a 13:00 hores). Totes aquelles famílies que estiguin interessades en conèixer la nostra oferta formativa esteu convidats i convidades a assistir-hi, rebreu les explicacions per part dels professors i professores del centre. També esteu convidats els alumnes i ex-alumnes amb els vostres amics o família  per mostrar les instal·lacions, ensenyar la feina que feu, conèixer els professors ...

Les persones que assisteixin a la jornada de portes obertes del dia 21 d'abril rebran una butlleta per poder participar en el sorteig d’una tableta HUAWEI o similars característiques.
Us esperem!

Bases del sorteig:
Les persones que assisteixin a la jornada de portes obertes del dia 21 d'abril rebran una butlleta per poder participar en el sorteig d’una tableta HUAWEI
o similars característiques.
Només es permetrà una butlleta per família. Si la persona que complimenta la butlleta és menor de 18 anys haurà de tenir l’autorització dels seus pares o tutors legals. Queden exclosos del sorteig el personal docent i d’administració i l’alumnat del centre.
Totes les dades facilitades per participar en aquesta promoció han de ser veraces i completes. Les dades només s’utilitzaran per informar de la nostra oferta formativa.
El sorteig es farà el mateix dia 21 d’abril a les 13h a les instal·lacions del centre (c/ Sèquia, 1 Badalona). En cas d’absència, el guanyador serà informat telefònicament.
La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes condicions. El dia 27 d’abril serà la data límit per a recollir el premi.Centre d’FP Llefià, l’informa que totes les dades rebudes mitjançant formularis seran tractades amb confidencialitat estricta d'acord amb la política de privacitat i de seguretat del Centre, així com amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
Així mateix, li fa saber que les dades que es facilitin a través dels formularis s’inclouran en un fitxer automatitzat per a realitzar la tramesa d’informació sobre cursos i activitats que organitza Centre d’FP Llefià. La remissió dels formularis impliquen que el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat i documental de les dades incloses en la base de dades anteriorment esmentada. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a identificar correctament al remitent, així com per a portar a terme les tasques bàsiques d’informació de Centre d’FP Llefià. El responsable del fitxer és Centre d’FP Llefià i podrà dirigir-se al c/ Sèquia,1 08913 Badalona per exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals així com per obtenir més informació sobre la política de privacitat de l’entitat.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Centre de formació professional Llefià. | TEL: 933 883 298 | FAX: 933 830 159 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. | Cicles formatius | Cursos |

Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top