Sortides

Durant el curs, els alumnes realitzen diferents visites a empreses i altres espais d'interès tècnics per completar la seva formació.

 

Informació de sortides:

Visita a la Universitat amb els alumnes de grau superior

Dimecres 27 de febrer vam assistir amb els nostres alumnes de Grau Superior a les Jornades de Portes Obertes de la UPC. Allà ens van comentar en primer lloc el funcionament general dels estudis a la UPC i a continuació vam assistir per grups a les xerrades de les facultats d'Informàtica, de Telecomunicacions i d'Enginyeria Industrial, on ens van explicar els seus plans d'estudis i ens van mostrar les seves instal·lacions

Visita al museo de la informàtica

El passat divendres dia 25 de Gener, els alumnes de grau superior d'informtica i telecomunicacions vàren realitzar una sortida tècnica al museu de la informàtica de la UPC. En aquesta sortida varem estar acompanyats per un becari de la facultat de informàtica que ens va explicar la evolució des de les primeres màquines de càlcul dels anys 20 fins a l'actualitat.
http://www.fib.upc.edu/museu.html

 

Visita a estudi de videojocs MediaLab de La Salle

El passat dimecres dia 19 de desembre vam assistir amb els nostres alumnes de Grau Superior de Telecomunicacions a l'estudi MediaLab de La Salle a fer un taller de creació de vídeojocs. A més de veure com es modelitzen els moviments de la cara i el cos tant d'humans com d'animals, vam poder fer una petita pràctica manipulant personatges i escenaris de possibles vídeojocs.

Tallers tècnics a Enginyeria La Sallle

Dimecres a la tarda vam assistir amb els alumnes de Grau Superior a la universitat d'enginyeria de La Salle a realitzar dos tallers tècnics, dins del programa de col·laboracions que existeix entre ambues entitats. Un d'ells consistia en la realització de videojocs i l'altre era una activitat d'acústica en les instal·lacions especials que a tal efecte tenen destinades a la universitat, com són la cambra anecoica o la reverberant.

 

Els alumnes de 1r i 2n elèctrics visiten les instal·lacions de la Central Tèrmica d'Endesa Besós

Els alumnes de 1r i 2n elèctrics visiten les instal·lacions de la Central  Tèrmica de Cicle Combinat d'Endesa Besós, gràcies al programa ENDESA EDUCA. La visita va oferir un estudi previ de la Central, el seu funcionament, i visita dins les instal·lacions on l'alumnat va poder gaudir de com es realitza el proces de Generació, regulació i control de l'Energia Elèctrica. Van ser aproximadament 2 hores endinsats en el món de la Generació.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Centre de formació professional Llefià. | TEL: 933 883 298 | FAX: 933 830 159 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. | Cicles formatius | Cursos |

Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top