Caràcter propi

Al Centre de Formació Professional Llefià, promovem la formació integral dels nostres alumnes/as, a partir del respecte pels Drets Humans: llibertat, igualtat, solidaritat, justícia, etc.

El nostre Centre defensa l’educació en valors Cristians com a base del desenvolupament harmònic de la persona. Creiem en la dimensió humana de l’alumne/a, a partir d’una concepció pluralista de la vida.

El nostre Centre té la finalitat, dins del procés educatiu, d’adaptar als nostres alumnes/as al món laboral, com a continuació postobligatòria de la formació professional inicial i de la formació de caràcter general individual. Encaminem, i si s’escau, corregim les actituds personals per situar-les adequadament dins dels perfils humans que l’activitat laboral necessita.

El nostre Centre ofereix la introducció i l’especialització en la família Electricitat-Electrònica i Informàtica, afí a les característiques socioeconòmiqes que ens envolten. Completem els seus currículums potenciant-los amb les possibilitats que les noves tecnologies ofereixen.

El nostre Centre reconeix la problemàtica social que l’envolta i afavoreix la compatibilitat dels estudis amb activitats laborals, dins de les normes legals actuals.

Partint de la realitat lingüística del barri i donat el nostre caràcter tècnic, facilitem les polítiques vigents per aconseguir un Centre bilingüe, i complementem amb la llengua estrangera amb l’objectiu de que els nostres alumnes/as puguin demostrar les seves capacitats amb la projecció catalana, espanyola i europea.

La vinculació del nostre Centre amb l’alumne/a no s’acaba amb l’obtenció de les corresponents titulacions: estem compromesos amb les expectatives laborals i la formació continuada al llarg de la seva vida professional.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Centre de formació professional Llefià. | TEL: 933 883 298 | FAX: 933 830 159 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. | Cicles formatius | Cursos |

Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top