Preguntes freqüents

1. Quins requisits acadèmics s'han de tenir per estudiar un cicle formatiu de grau mitjà?

Per estudiar un cicle formatiu de grau mitjà cal tenir el títol de Graduat escolar de l'ESO o títol de Técnic auxiliar (antiga FP1) o 1r i 2n curs de BUP aprovats o haver superat la prova d'accès oficial.

2. Com puc accedir a un cicle de grau superior?

Per accedir a un cicle de grau superior cal estar en possessió el títol de Batxillerat, de COU, de Tècnic especialista (antiga FP2) o haver superat la prova d'accès oficial.

3. Es fan pràctiques en empresas?

Tant als cicles formatius de grau mitjà com als de superior són obligatòries 350 hores de pràctiques en empresa, les quals completen el currículum del cicle.

4. Quina durada tenen els cicles formatius?

Els cicles formatius de les famílies professionals d'electricitat, electrònica, informàtica i telecomunicacions tenen una durada de 2000 hores, 2 anys acadèmics.

5. Puc continuar estudiant un cop he aprovat el cicle?

Un cop aprovat un cicle formatiu de grau mitjà es pot realitzar un altre cicle formatius de grau mitjà o bé es pot accedir a un cicle de grau superior si s'ha superat la corresponent prova d'accès oficial.

En el cas d'haver superat un cicle de grau superior es pot accedir directament a la Universitat.

6. Per què em servirà aquesta formació?

Estudiar un cicle formatiu proporciona a l'alumne la preparació necessària, tant teòrica com pràctica, per a la seva incorporació al món laboral, així com la possibilitat de continuar amb estudis superiors.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Centre de formació professional Llefià. | TEL: 933 883 298 | FAX: 933 830 159 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. | Cicles formatius | Cursos |

Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top