Borsa de treball - Alumnes


El servei que us oferim és un servei totalment gratuït adreçat a aquells alumnes i exalumnes de l'escola FPLlefià que es troben en situació de recerca de feina. 

El procediment per formar part de la borsa de treball és el següent: 

Primer de tot, haureu d'enviar un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o bé acudir presencialment a l'escola per indicar: 

• que voleu formar part de la borsa de treball com a demandants de feina. 

• com us podem informar de les noves ofertes (principalment es farà a través del vostre correu electrònic i, en casos excepcionals, per telèfon). 

Adjunt a la vostra sol·licitud, és imprescindible que aporteu el vostre currículum vitae actualitzat i amb les vostres dades de contacte actualitzades. 

A partir d'aquest moment formareu part de la borsa de treball de l'escola. 

Un cop a la setmana, normalment els divendres, us enviarem un correu electrònic indicant que a la web de l'escola , www.fpllefia.com , s'han penjat les noves ofertes de la setmana. 

Els interessats en alguna de les ofertes haureu d'enviar un mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. indicant el numero d'oferta/es que us interessa i, posteriorment us enviarem les dades de contacte de l'empresa per a que vosaltres mateixos us poseu en contacte amb ells. 

Per més informació, podeu adreçar-vos a:

Patricia Salinas  (Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. )

93 388 32 98


Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Centre de formació professional Llefià. | TEL: 933 883 298 | FAX: 933 830 159 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. | Cicles formatius | Cursos |

Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top